Me

Verkkokurssiemme oppainasi toimivat Emilia Jagat Prem Vasko-Kujala ja Tommi Charanpal Singh Kujala. Emilia Jagat Prem ja Tommi Charanpal ovat Kehto Koulun perustajia, pääopettajia ja myöskin aviopari. He ovat opettaneet kymmeniä pitkiä henkisiä koulutusohjelmia, satoja retriittejä ja joogatunteja sekä yhdessä että erikseen yli kymmenen vuoden ajan.

 

Emilia Jagat Prem Vasko-Kujala

Emilia on toinen Kehto Koulun perustajista ja pääopettajista. Emilia Jagat Prem on kokenut opas niin joogassa kuin meditaatiossa sekä femiinin voiman löytämisessä. Hän on Kundaliinijoogaopettaja sekä -opettajakouluttaja (KRI), Integraalipsykologian fasilitaattori (EWP) ja opiskellut ryhmäpsykoterapiaa (Suomen ryhmäpsykoterapia Ry). Emilia Jagat Prem on opiskellut laajalti Enneagrammia (EIF), erilaisia henkisen valmennuksen työkaluja ja kehollista hoitotyötä, mm. Suggesto- ja rentoutusterapiaa (SHR ry).

Pohjakoulutukseltaan Emilia Jagat Prem on valtiotieteiden maisteri ja aiemman uransa hän on tehnyt henkilöstökoulutuksen ja liikkeenjohdon konsultoinnin parissa. Emilia on kohdannut tuhansia yksilö-, pari- ja ryhmävalmennustilanteita, niin aikaisemmalla työurallaan kuin myös Kehto Koulussa tekemänsä työn merkeissä.

Emilia Jagat Premin erityinen kiinnostuksen kohde on henkisen kasvun lisäksi kehityspsykologia ja hänen mottonaan voitaisiin pitää: “Henkisyys on pienten valintojen ketju. Jokaisessa hetkessä on vapaus kääntyä kohti totuutta ja rakkautta - tai poispäin niistä."

Tommi Charanpal Singh

Tommi Charanpal on KRI-hyväksytty Kundaliinijoogaopettaja ja -opettajakouluttaja (KRI), Enneagrammiohjaaja (EIF), Integraalipsykologian fasilitaattori (EWP), Karam Kriya -konsultti (KKS), Elämäntaidon valmentaja (EVA), opiskellut ryhmäpsykoterapiaa (Suomen ryhmäpsykoterapia Ry) ja on myös kokenut valmentaja ja henkinen opettaja.

Tommi Charanpal on pohjakoulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän on toiminut monissa vaativissa liike-elämän johtotehtävissä aiemman elämänvaiheensa aikana (1993-2008). 

Hän on Kehto Koulun olemassaolon aikana ohjannut satoja pienryhmiä eri teemojen merkeissä ja valmentanut tuhansia kertoja niin henkilökohtaisesti yksilöiden kuin parisuhteessa olevien parienkin äärellä.

Hänen mottonaan voitaisiin pitää: “Elämässä suurin, vaikein ja antoisin harjoitus on olla ja tulla autenttiseksi omaksi itseksi. Siihen saattaa kulua koko elämä.”